Bli medlem / volontär

Var med i kampen mot sexuella övergrepp!

Gör din röst hörd: Engagera dig eller #vågaberätta

Bli stödmedlem:

Kostnad 250 kr/år

 

Att vara medlem hos oss innebär att du är en del av en gemenskap som står upp för de som har blivit sexuellt utsatta. Som medlem får du tillgångar till resurser, stödgrupper och kan delta i våra evenemang och utbildningar.

Du får också möjlighet att bidra med din röst och dina erfarenheter för att vi tillsammans kan arbete för en förändring och ökad medvetenhet om sexuella övergrepp. Ditt medlemskap hjälper oss att fortsätta vårt arbete och erbjuda stöd till de som behöver det mest.

Välkommen som medlem – din närvaro gör en stor skillnad!

Bli volontär:

Kostnad 100 kr/år

 

  • Åldersgräns 18 år.
  • Utdrag ur belastningsregister.

 

Att vara volontär hos oss innebär att du aktivt engagerar dig i vår verksamhet och bidrar med din tid och dina kunskaper för att stödja de som har blivit sexuellt utsatta.

För att bli volontär krävs det att du först är medlem, vilket kostar 250 kronor, och detta bidrag går till att finansiera våra viktiga projekt och initiativ.

Som volontär kan du vara involverad i allt från att organisera evenemang till att ge stöd direkt till de som behöver det. Vi har också en åldersgräns på 18 år för att säkerställa att alla våra volontärer kan agera självständigt och ansvarsfullt i de ofta känsliga situationer som kan uppstå.

Ditt engagemang som volontär gör en ovärderlig skillnad och hjälper oss att skapa en tryggare och mer stödjande miljö för de som behöver det mest!

Bli stödmedlem eller volontär

Blev du värvad av en av våra volontärer, skriv gärna personens namn nedan. Du kan även skriva om du fått informationen t.ex via vår webbplats, Facebook, Instagram eller vårt nyhetsbrev.
Genom att markera rutan nedan godkänner du att uppgifterna du lämnar här sparas och behandlas av Children with love under den tid du är medlem i föreningen samt upp till 2 år efter avslutat medlemsskap, i enlighet med GDPR (Dataskyddsförordningen). Detta är för att vi ska kunna administrera vårt medlemssystem samt kunna redovisa medlemsregister till våra bidragsgivare.

Copyright 2022 Children with love. Produktion Zmart